Jaume Betriu aconsegueix una doble victòria en la seva categoria, Enduro 3, a la tercera prova del Nacional d’Enduro que s’ha celebrat a Astúries. El nargoní va finalitzar en segon lloc de la general. Els resultats d’aquesta última carrera li permeten pujar fins a segona posició absoluta de la competició.

En la primera jornada el pilot urgellenc va finalitzar amb molt bones sensacions, només a 30 segons del primer lloc, tot i les males condicions del recorregut per la pluja que hi va haver uns dies abans, que va fer que el terreny estigués ple de fang i pedres.

El segon dia de la competició Betriu aconseguia ser el més ràpid en la primera especial, però una caiguda en el segon Cross Test li va fer perdre uns segons molt importants per la classificació que l’han fet finalitzar en segon lloc.
Amb aquesta última cita, Betriu tanca tres setmanes de competició sense descans, en les quals ha disputat dues proves del Campionat Mundial i una del Nacional d’Enduro.

La pròxima cita arriba del 16 al 18 de juliol amb la tercera prova del Mundial d’Enduro a Estònia i continua, sense descans, només una setmana després a Suècia. Pel que fa al nacional no torna fins a finals de setembre amb la quarta prova a Torre d’Oristà.