L'ajuntament d'Alp ha renovat recentment una de les dues pistes de tennis municipals, situades a tocar del camp de futbol i la piscina. Són unes instal·lacions molt utilitzades que es trobaven força malmeses i, per aquest motiu, el consistori ha decidit portar-hi a terme una reforma integral.

Les pistes de tennis, així com el camp de futbol, la piscina i el pavelló esportiu, són els equipaments més utilitzats, sobretot aquests mesos d'estiu. Tant pels veïns i veïnes com per visitants i segons residents. També per als nombrosos nens, nenes i joves que aquestes setmanes participen a algun dels campus esportius que tenen lloc a Alp.

La previsió de l'ajuntament és renovar també la segona pista de tenis en els propers mesos. També treballa amb el projecte de construcció de dues noves pistes de pàdel al poliesportiu.

La renovació de la pista de tenis ha suposat una inversió d'11 euros, 7 mil dels quals ha subvencionat la diputació de Girona.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ