Des de fa uns dies, els conductors que circulin per la Molina trobaran dos radars de velocitat propers a les zones més concorregudes: un de tram i un de fixe. El de tram està situat a l'Avinguda d'Alp, en un tram de dos quilòmetres entre el barri de l'estació de tren i la cruïlla amb el carrer Puigmal, mentre que el radar fixe està ubicat a l'Avinguda Supermolina, davant el supermercat. L'ajuntament d'Alp ha decidit prendre aquesta mesura cansat de comprovar com molts vehicles circulaven per aquesta zona interurbana molt per sobre de la velocitat permesa, que és de 50 km hora.

Des de l'ajuntament han explicat que els dos radars estan senyalitzats i demana als conductors que respectin la limitació de velocitat.

La instal·lació dels aparells no ha suposat cap cost per al consistori. El 73% de l'import de les sancions anirà a parar a les arques municipals mentre que la resta s'ho quedarà l'empresa que va guanyar la licitació.

A banda, l'ajuntament adquirirà en els propers dies uns aparells per poder sancionar aquells vehicles que no estacionen en zones habilitades.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP