L’Ajuntament de Llívia ha activat la fase final del procés d’aprovació del nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) amb la convocatòria d’una reunió pública que es farà aquest divendres i on s'exposaran les línies mestres del planejament abans de la seva votació inicial al ple municipal.

La trobada, que serà a dos quarts de set de la tarda a l'ajuntament, pretén ser un espai de reflexió des del qual consensuar les estratègies del pla d'ordenació urbanística municipal per a les dècades que venen, segons han explicat des del consistori.

Cal recordar que l'Ajuntament de Llívia va reprendre la redacció del POUM a finals de 2020. Amb el vistiplau de la Direcció General d'Urbanisme de Girona per continuar endavant amb la tramitació, actualment el POUM es troba en la fase final de redacció i és per aquesta raó que l'euiqp de govern ha considerat molt necessari mostrar als seus veïns i a les seves veïnes quines són les principals estratègies abans de la seva aprovació inicial al ple de l'ajuntament.

L'acte comptarà amb la presència de l'equip de govern i dels tècnics que porten a terme la redacció del document d'aprovació inicial del POUM de Llívia. Un cop finalitzada la presentació, s'obrirà un torn de paraula.