Anul·lada la nova marató de vacunació sense cita prèvia que havia de tenir lloc als mòduls situats davant la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell aquest divendres a la tarda. En aquesta nova cita s’havia fet una crida a persones d’entre divuit i seixanta-nou anys.

Segons l’Institut Català de la Salut aquesta jornada de vacunació, que havia de servir per incrementar la població protegida a l’Alt Urgell, s’ha ajornat per motius d’organització.
En la marató s’havia de subministrar la vacuna Janssen, autoritzada a persones majors de divuit anys. S’ha de remarcar que encara que ja s’hagi obtingut la dosi de la vacuna, la persona no té immunitat fins al cap d’uns quinze dies.

Pel que fa a la incidència de la COVID a l’Alt Urgell, la situació ha empitjorat les últimes setmanes i les dades indiquen un risc de rebrot d’11.768 punts. Tot i això el Sant Hospital segueix sense ingressats.

El brot del virus a Oliana segueix actiu amb uns vuitanta positius i les instal·lacions esportives es mantenen tancades fins a nou avís.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL