Tret de sortida a la quarta edició del Festival de Màgia de Llívia, que tindrà lloc els quatre dissabtes de juliol a les sis de la tarda a la sala del teatre del poliesportiu. El cartell d'enguany compta amb espectacles de nivell que oferiran quatre mags i, per primer cop, una maga. Des de l'ajuntament aposten per seguir programant aquest festival, únic a la comarca.

Dissabte va ser el torn d'Eduard Juanola amb l'espectacle Hocus-Pocus. Els propers dissabtes comptaran amb Melanie Màgia i el show 'Per art de màgia', Sergi Armentano amb l'espectacle 'Il·lusions' i tancà el cicle el duet format per Set de Màgia amb 'Les dues cares'.
Com ja va passar l'estiu passat, el festival s'adapta a les restriccions vigents. Una d'elles: la limitació d'aforament. Per això cal reservar les entrades, que són gratuïtes, amb antelació.

El festival de màgia de Llívia s'adreça a tots els públics, ja que sorprèn a petits i grans. En edicions anteriors va arribar als 800 assistents.

Per altra banda, la programació cultural de Llívia de l'estiu també compta amb el Festival de Música de Cerdanya i dos concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus, a més de les activitats organitzades des del museu municipal.

Parlen al vídeo: ELENA FOLCH, REGIDORA CULTURA, TURISME I FESTES AJUNTAMENT LLÍVIA