Les estacions d’esquí d'FGC de La Molina i de Boí Taüll seran els dos finals en alt de la 101 edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que tindrà lloc del 21 al 27 de març de 2022. Dos escenaris on els millors ciclistes del món hauran de donar-ho tot per tal de tenir aspiracions a la victòria final.

Després de visitar Vallter 2000 i Port Ainé en l’edició 100 de la Volta, La Molina i Boí Taüll agafen el relleu de l’alta muntanya en aquesta prova. La Molina ha estat un port habitual en els últims temps, mentre que Boí Taüll torna 20 anys després de la darrera ocasió, en la que serà la sisena vegada al llarg de la seva història que la competició finalitza a l’estació d'FGC de la comarca de l’Alta Ribagorça.

Ferrocarrils dona suport a l’esport de competició en diverses disciplines i modalitats des dels diferents punts del territori on tenen implantació, perquè promocionen un estil de vida sana i també la sostenibilitat. D’altra banda, la implicació en els esdeveniments importants que promocionen i impulsen el país, com ara La Volta, també són un element clau en la participació i l’estratègia del grup.