Tots els alumnes de l’Institut Joan Brudieu de la Seu que s’han presentat a la Selectivitat han superat les proves. El centre educatiu ha registrat un 100% d’aprovats en les fases d’accés a la universitat, en la qual s’hi han presentat una setantena d’alumnes.

Del total de gairebé 32.000 estudiants que han superat la selectivitat, uns 2.000 són de les comarques de Lleida, Alt Pirineu i Aran. Tres alumnes de l’Alt Urgell han obtingut una nota superior a 9, per aquest motiu rebran un reconeixement oficial de la Generalitat de Catalunya.
D’entre els alumnes del Brudieu, tres han finalitzat el ‘Batxibac’ un model que permet obtenir els títols a Catalunya i França simultàniament per accedir a universitats dels dos països.
Tot i que el curs ha estat complicat a causa de les mesures sanitàries per la pandèmia, el Brudieu ha superat la mitjana catalana d’aprovats que és d’un 97%.

Les matèries de la fase general amb les notes més altes de l’institut han estat Història i Llengua catalana i literatura.

Parlen al vídeo: XAVIER FALCÓ, DIRECTOR INSTITUT JOAN BRUDIEU