Nova concentració contra la instal·lació dels radars de velocitat de Llívia. Aquesta vegada, una seixantena de persones han tallat aquest dissabte la carretera N154, a l'entrada de la població. El tall s'ha produït entre les set i les vuit del vespre i ha generat algunes retencions.
Els manifestants continuen reclamant que l'ajuntament retiri els radars que va instal·lar al febrer als accessos a Llívia per tal de reduir la velocitat dels conductors. Segons creuen, la mesura té només un caràcter recaptatori i proposen al consistori altres opcions, com ara semàfors.

Els concentrats tampoc estan d'acord en que el radar sancioni els vehicles que surten de Llívia direcció Puigcerdà.
Agents dels Mossos d'Esquadra han gestionat el trànsit mentre ha durat el tall a la carretera. Els vehicles eren desviats per Ur o la Guingueta d'Ix. Els manifestants deixaven passar els autobusos però no la resta de vehicles. De fet, en el moment de la concentració hi havia un gran volum de trànsit en aquest punt ja que s'estava disputant el torneig de futbol Pyrinees Cup. Aquests jugadors, no els va quedar més remei que arribar al camp caminant pel voral de la carretera.
Les protestes continuaran els popers dissabtes de 7 a 8 del vespre fins que el consistori retiri els radars o els doni una alternativa, segons expliquen els concentrats.

Parlen al vídeo: DOLORS CALVERAS, VEÏNA DE LLÍVIA - ANTONI MORENO, VEÍ DE LLÍVIA