La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha fet una visita institucional a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, en el marc de la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus.

La presidenta ha estat rebuda per l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega i els regidors i regidores de l’equip de govern. També ha tingut la presència d’un regidor del grup de l’oposició, de Compromís X la Seu.

La visita ha tingut lloc a la sala d’actes del consistori on després dels parlaments de la Presidenta i l’alcalde de la ciutat, Borràs ha signat el Llibre Vermell de la Seu per deixar testimoni de la seva visita.

En l’acte Fàbrega ha fet entrega d’un obsequi simbòlic perquè la Seu tingui presència al Parlament, i la Presidenta, com que l’ajuntament ja compta amb una senyera, ha regalat un llibre sobre el Parlament de Catalunya.

Aquest és el primer acte que Borràs fa a la Seu com a Presidenta del Parlament, fa uns anys hi va fer una visita com a consellera de Cultura.

Borràs també ha estat al Palau Episcopal, on s’ha reunit amb l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, en aquestes visites prèvies a la inauguració del Festival de Música Antiga dels Pirineus.