El Festival de Música Antiga dels Pirineus inaugura la desena edició amb la Missa de Difunts de Joan Brudieu a la Catedral de la Seu d’Urgell. Aquest esdeveniment reapareix després que l’any passat s’hagués de suspendre per les restriccions de la pandèmia.

La producció pròpia d’aquest 2021 ha sigut un homenatge al compositor urgellenc, Joan Brudieu, en el marc del 500 aniversari del seu naixement. Es creu que aquesta peça va ser composada en el mateix indret on s’ha donat per iniciat el Festival.

Aquest primer concert també ha tingut lloc a Puigcerdà a l’església Sant Domènec amb una seixantena d’assistents. L’acte forma part de la programació de la 25ª Setmana cultural del Roser de Puigcerdà.
La següent cita a càrrec d’Anaïs Oliveras & Ensemble La Clementina tindrà lloc aquest cap de setmana a Organyà, Cornellana i Sort.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE SEU D’URGELL - LAURA BORRÀS, PRESIDENTA PARLAMENT DE CATALUNYA - XAVIER CESTER, DIRECTOR MUSICAL INSTITUT CATALÀ EMPRESES CULTURALS