Una seixantena de joves positius en COVID al brot del virus que hi ha a Oliana. A inici de setmana hi havia una vintena de casos, després de fer cribratge entre la població jove que ha assistit a locals d’oci nocturn i als membres de l’equip de futbol, els contagis estan augmentant considerablement.

Actualment més de 300 persones es troben confinades als seus domicilis per ser contactes estrets. Aquesta xifra suposa un 16% del total de 1.840 habitants de la població.

Tot i que des de l’ajuntament ja es va confirmar l’anul·lació de tots els actes culturals, ara s’implementen noves mesures per frenar els contagis. Totes les instal·lacions esportives, inclosa la piscina, estaran tancades fins al dia 12. El mercat municipal també es suspén aquest dissabte i es mirarà de recuperar la setmana que ve si les dades són favorables.

De moment, el casal infantil seguirà oferint servei, ja que no s’ha donat cap cas entre els participants.

El brot d’Oliana es va iniciar a partir del viatge a una casa rural de joves del municipi amb altres de Solsona que celebraven el final de la selectivitat.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA