Mikayla Pivec és el nou fitxatge del Cadí La Seu. El club ha arribat a un acord amb la jugadora d’Estats Units per la pròxima temporada que permetrà cobrir el perímetre de les blanc i blaves.

“Estic molt emocionada per jugar amb el Cadí La Seu. M’han parlat molt bé de l’equip. Una de e meves entrenadores a la unversitat, Shereesa, va jugar al Cadí fa un parell de temporades i encara parla de com quant a l’equip i a l’ambient, les noies, el personal tècnic i la ciutat. Així que estic molt emocionada per formar part d’aquest equip, no puc esperar per fer coses genials aquest any”

Pivec va neixer el 1997 a Washington i arriba a la Seu procedent de l’equip Minnesota Lynx. En la Women’s National Basketball Association va ser seleccionada en vint-i-cinquena posició pels Atlanta Dream, després de veure-la en acció durant la seva etapa universitaria amb l’Oregon State Beavers.

En la darrera temporada de la seva època estudiantil va debutar a la Lliga Femenina Endesa amb el Campus Promete.
L’entrenador del Cadí, Bernat Canut, creu que la incorporació d’aquesta exterior és un bon fitxatge. Defineix a l’americana com una jugadora forta, hàbil, vertical, amb punts a les mans i bona passadora.

D’altra banda, el recent fitxatge del Cadí, Chelsey Perry, ha firmat amb els Indiana Fever per acabar el que queda de temporada, la jugadora s’incorporarà a la Seu quan finalitzi la seva vinculació amb la lliga dels Estats Units. Això suposaria que Perry es perdi la pre-temporada i la primera jornada de competició del Cadí La Seu.

Parlen al vídeo: MIKAYLA PIVEC, JUGADORA CADÍ LA SEU