La presidenta del Parlament Laura Borràs ha visitat aquest divendres la capital cerdana, on ha estat rebuda a l'ajuntament per l'alcalde Albert Piñeira i alguns dels regidors i regidores del consistori. Després de mantenir una reunió amb el batlle de la vila, Borràs ha dedicat unes paraules a l'equip de govern i ha obsequiat l'ajuntament amb una senyera d'edició limitada que tenen alguns consistoris. L'alcalde de Puigcerdà li ha ofert el llibre del pintor local Pere Borrell, entre altres obsequis.

La presidenta del Parlament ha signat després el Llibre d'Honor de la Vila i ha avançat que tornarà per ser present a la conferència de clausura de la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que tindrà lloc del 13 al 16 de juliol.

En acabar, Borràs ha continuat la seva visita a la capital Urgellenca, on també ha estat rebuda a l'ajuntament. A les 9 de la nit assistirà al concert inaugural del Femap, que tindrà lloc a la catedral de la Seu d'Urgell.