La Nit Blanca ha inaugurat el cicle Insomni 2021 amb una trentena d’activitats organitzades per a joves. La piscina municipal de la Seu ha sigut l’escenari de concerts i activitats que s’han iniciat a les vuit del vespre fins a mitjanit. Aquesta jornada ha estat organitzada per l’associació Pirineus Creatius.

Una setantena de persones van assistir a l’acte on van poder banyar-se a la piscina, veure els concerts des de la gespa, sopar, fer un tast de la beguda Kombutxa i experimentar amb pintura per crear un mural.

La vetllada ha comptat amb la participació de diferents grups musicals de joves artistes locals com Lookmom que han presentat el seu primer àlbum, el grup Cyan de versions de música pop i funk, i el Trio Nilo amb jazz.

Les següents activitats de la programació d’Insomni seran aquest dissabte, 3 de juliol a l’Espai la Vansa de Sorribes, on hi tindrà lloc una meditació per connectar amb la natura i un taller d’alimentació conscient.

Parlen al vídeo: DASHA LAVRINIENKO, COORDINADORA PIRINEUS CREATIUS