L’Ajuntament de Llívia vol actualitzar les dades de les que disposa dels establiments comercials i dels serveis empresarials. Són les dades que tothom pot consultar a la guia comercial del web municipal i també en paper. Des del consistori han detectat que la guia ha quedat desfasada i que per tant cal posar-la al dia. Per això s'ha fet una crida a comerços, hotels, bars, restaurants, empreses i altres serveis perquè comprovin si apareixen al llistat i si cal actualitzar les seves dades.

Es demana el nom del comerç/establiment, telèfon, adreça, correu electrònic, i una adreça del web, si en tenen. També, una fotografia, si és possible.

Una vegada fetes les actualitzacions pertinents la voluntat de l’Ajuntament llivienc és fer més difusió de la guia, a més d'imprimir nous fulletons que es distribueixen a l’Oficina d’Informació Municipal.

A banda de a la web i als fulletons, la guia comercial també es trobarà en plafons com aquest, que es troben en llocs concorreguts del municipi. Però en comptes d'incloure el llistat d'establiments, comptarà amb un codi QR per mantenir-lo actualitzar.

La guia compta ara amb un centenar d'establiments i un centenar de professionals autònoms.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA