Dos equips de l’escola Mossèn Albert Vives de la Seu s’han classificat en el torneig World Robot Olympiad pels Campionats d’Espanya de Robòtica que tindran lloc a l’octubre. Els dos equips han aconseguit el primer lloc en la seva categoria, ja que han superat a la primera els reptes proposats.

L’equip que competeix a la categoria Regular WeDo està format pel Max Navès, la Laia Marcé i l’Arnau Vadell, el nom del grup: AV Krankis fa honor a la forma del seu robot.

El seu repte ha consistit a crear un robot que permeti combatre els incendis forestals i rescatar persones, a la vegada que replanta nous arbres.

D’altra banda, el Joan Gómez i el Pau Piñol de l’equip AV JIP han creat un robot totalment autònom capaç d’identificar els colors. En el seu repte les peces vermelles que simbolitzen bombetes velles s’han de retirar.

Al Campionat d’Espanya els equips no poden rebre cap ajuda dels seus entrenadors, per tant, hauran de muntar el robot i fer-li els ajustaments necessaris totalment sols.

Parlen al vídeo: MIREIA ALBA, COORDINADORA PROJECTE ROBÒTICA - MAX NAVÈS, AV KRANKIS - ARNAU VADELL, AV KRANKIS - PAU PIÑOL, AV JIP