La presidenta de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i el subdelegat de Govern a Lleida visiten la segona fase dels regadius a Peramola. Aquestes últimes obres han suposat una inversió de més de 4 milions d’euros, que sumats a altres actuacions suposen un total de 13 milions d’inversió al territori per part de la Confederació.

Aquest matí, regants i alcaldesses de la zona han acompanyat a les autoritats a visitar l’estació de bombeig d’aigua, on només hi falta executar la línia elèctrica per part de la companyia subministradora.

Aquestes obres permetran transformar a regadiu més de 500 hectàrees dels municipis de Bassella i Peramola. La presidenta de la Confederació també ha remarcat que ja es treballa per iniciar els enderrocaments de les cases de la Clua, pel que fa a una zona esportiva i de lleure a la cua de l’embassament de Rialb, a Oliana, ha descartat que l’obra es pugui realitzar pròximament.

Aquestes obres per fer arribar el regadiu a Peramola i Bassella arriben vint anys després de la construcció del pantà de Rialb.

Parlen al vídeo: MARÍA DOLORES PASCUAL, PRESIDENTA CHE