Darrers assajos per tenir-ho tot a punt per l'estrena de 'Els productors', l'última aposta de l'Associació Cerdanya Musical. La companyia tornarà a pujar a l'escenari del teatre del Casino Ceretà divendres i diumenge, oferint un total de tres funcions.

L'obra d'enguany és una comèdia escrita per Mel Brooks que farà passar una bona estona al públic. Els espectadors coneixeran un productor de Broadway que, juntament amb un comptable mediocre, planeja fer una estafa produint una peça que sigui un fracàs financer.

Serà el novè musical que estrena la companyia cerdana, després d'altres com Grease, Moulin Rouge, El rei lleó, Shreck o Hoy no me puedo levantar. Des de lassociació ja han avançat que, l'estiu vinent, coincidint amb el desè aniversari, representaran el seu primer musical: Mamma Mia.

La funció de divendres començarà a les 21h i diumenge es farà una doble funció, a les 17h i a les 21h. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme o a la web codetickets.com.

El musical de la companyia cerdana tornarà a donar el tret de sortida a la Setmana Cultural del Roser de Puigcerdà, que omplirà la vila de propostes fins l'11 de juliol.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL