Les obres d’ampliació del Museu de la Conca Dellà encaren la recta final. Si tot va segons el previst aquesta tardor les instal·lacions ja es podran visitar, un cop s’acabin les activitats d’estiu a l’aire lliure programades pel museu. Tot i que alguns acabats han fet endarrerir una mica la finalització dels treballs, el gruix de l’obra ja està acabat. Aquest dimarts, una comitiva d’autoritats i tècnics ha visitat les instal·lacions i ha pogut conèixer de primera mà com serà el museu.

La planta baixa, mentrestant, es reserva per a la recepció, la botiga i un punt d’informació del municipi. Un dels elements més característics serà la triple passarel·la que unirà l’actual edifici del museu amb una casa situada a l’altre costat del carrer que s’ha adequat perquè el museu guanyi espai.

Està previst que aquests pròxims dies s’instal·li ja el vidre que cobrirà els tres nivells de la passarel·la. L’ampliació del museu té un cost d’uns 700.000 euros i per sufragar-lo l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà ha comptat amb ajudes de la Generalitat, la Diputació de Lleida i de fons europeus.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ