Miquel Caminal demana al Govern espanyol en quina situació es troba el projecte pendent per construir una glorieta al municipi de Montferrer. El representant d’Esquerra Republicana per Lleida ha presentat una pregunta al Senat per demanar explicacions sobre l’endarreriment de les obres.

Aquest tram de la N-260 suposa un dels punts més conflictius de l’Eix Pirinenc, amb una alta sinistralitat en la zona on hi ha els trencants cap a l’Aeroport i la població d’Aravell, ja que els cotxes que s’incorporen direcció la Seu d’Urgell o Adrall no disposen d’una illeta d’accés. També s’ha remarcat que una glorieta obligaria a disminuir la velocitat dels cotxes que hi circulen que en molts casos no respecten el límit de 50 quilòmetres per hora.
El polític remarca que l’arribada del teletreball ha ajudat al territori a incrementar oportunitats per generar riquesa i arrelar gent a la zona, però que unes bones vies de comunicació són essencials. Creu que el mal estat de la carretera repercuteix en l’Alt Pirineu i l’Aran.

Aquestes obres es van començar a estudiar el 2012 i es van aprovar definitivament l’octubre de 2016, tot i això, el projecte sembla que ha quedat en punt mort.

Parlen al vídeo: MIQUEL CAMINAL, SENADOR ERC LLEIDA