Antonio Martínez Lopez compleix 102 anys amb una petita celebració institucional als jardins de la Llar de Sant Josep on resideix actualment. Martínez va néixer a Andalusia, concretament al poble de Jaén, però de jove va arribar al Pirineu i sempre ha viscut entre Andorra i la Seu.

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana, i la tinent d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla; que han fet entrega d’un ram de flors i un pastís d’aniversari al padrí.
Martínez s’ha mostrat molt content amb les felicitacions i s’ha animat a recitar una poesia. En la celebració l’han acompanyat els seus familiars, entre ells un besnét amb el qual es porta 95 anys de diferència.

Aquest és el primer acte que es fa a la residència després de la pandèmia, gràcies a les noves mesures sanitàries i a l’avanç en la vacunació.

A l’Alt Urgell ja hi ha més de 8.000 persones que han rebut totes les dosis de vacunació. Avui s’ha obert la vacunació per a persones majors de setze anys.

Parlen al vídeo: MONTSE BONET, DIRECTORA MÈDICA ASSISTENCIAL LLAR SANT JOSEP - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL