Les piscines municipals de Cerdanya ja han obert perquè els veïns i veïnes es puguin refrescar durant els mesos més calorosos de l'any. La de Bellver incorpora enguany una novetat. És aquesta cadira elevador per als banyistes amb mobilitat reduïda. Amb l'ajuda dels socorristes, podran accedir a l'aigua sense dificultats.

És la primera piscina municipal de la comarca en incorporar una cadira d'aquestes característiques. L'equip de govern l'ha adquirit amb els diners recaptats amb la venda d'entrades solidàries dels Concerts de Sant Antoni, que van tenir lloc a mitjans de juny.

Per altra banda, l'ajuntament ha portat a terme altres millores a les instal·lacions de la piscina. S'ha renovat la teulada dels vestidors i dutxes i s'ha substituït el el dipòsit del clor vell per un de nou, a més d'instal·lar també un nou sistema de control de l'aigua. Tot plegat ha suposat una inversió d'uns 20.000 euros.

Amb les instal·lacions a punt, els banyistes ja poden utilitzar la piscina. Això sí, hauran de fer la reserva prèviament per tal de controlar l'aforament, que de moment és del 70%.

La piscina de Bellver, com les altres de la comarca, va obrir per Sant Joan i seguirà obertes al públic fins al 31 d'agost.

Parlen al vídeo: QUIM ROMERO, TÈCNIC ESPORTS AJUNTAMENT BELLVER CERDANYA