Llívia celebrarà, aquest mes de juliol, el seu Festival de Màgia que presenta una programació amb reconeguts artistes del sector de la màgia. La quarta edició del festival comptarà amb la participació d’Eduard Juanola (espectacle Hocus - Pocus), Melanie Màgia (Per art de màgia), Sergi Armentano (Il·lusions) i la formació Set de Màgia (Les dues cares).

L’activitat gratuïta i oberta a totes les edats, es farà els dissabtes del mes de juliol a la sala de teatre del poliesportiu de Llívia, a partir de les 18.00 hores. Com que hi ha una capacitat màxima, caldrà reservar les entrades a l'oficina d'informació.

Llívia és l'únic municipi de Cerdanya en oferir un espectacle monogràfic dedicat a la màgia. Aquest festival pretén ser un referent en aquesta temàtica a les dues bandes de la frontera, ja que el món de la màgia és un idioma universal i, a més, atrau a tots els públics. De fet, en edicions anteriors el festival va arribar als 800 assistents.