La Re-Trobada Esportiva de Residències de la Seu d’Urgell, la Cerdanya i Andorra s’ha inaugurat aquest any de manera telemàtica i cada residència celebrarà diferents activitats en el seu centre durant tota la setmana.

Aquesta activitat, que va adreçada a gent gran que viu en les residències de la zona, es va veure suspesa durant la pandèmia i ara, amb mesures sanitàries, torna simbòlicament.

En aquesta trobada hi participen les residències Clara Rabassa i el Centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra, la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell i la Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya. També hi participen la Fundació Hospital Puigcerdà i la Fundació Sant Hospital de la Seu.

La inauguració d’aquest esdeveniment, que s’ha difós pel canal de Telegram de la Gent Gran de l’Alt Urgell, ha comptat amb actuacions de música i dansa. El dos de juliol es podrà veure l’acte de cloenda.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JOAN ENRIC VIVES, ARQUEBISBE D’URGELL