Jaume Betriu finalitza la segona prova del mundial d’enduro a Itàlia amb dos segons llocs en la seva categoria E3 i en novena posició a la general. Tot i que la moto amb la qual competia el pilot, una KTM de gran cilindrada, no era la millor pel tipus de terreny, l’equip de WP Èric Augé es va saber adaptar tècnicament.

El nargoní va superar amb molt bona nota els tres dies de competició que van començar amb unes primeres especials on el pilot va patir algunes caigudes. En la següent jornada el terreny era complicat, amb moltes arrels i pedres, tot i això el pilot es va saber imposar i va acabar la prova del mundial amb molt bones sensacions.
Betriu ja es prepara per marxar ara cap a Astúries on aquest cap de setmana hi tindrà lloc la pròxima cita del nacional d’enduro, la tercera prova, abans de fer l’aturada d’estiu.

El mundial d’enduro tornarà a mitjans de juliol amb una prova a Estònia i continuarà a finals de mes a Suècia, les últimes proves tindran lloc a l’octubre, a França o Alemanya.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT KTM