Castell de Mur ha desplegat aquest dilluns al vespre la bandera LGBTI+ en suport al dia Internacional de l'Orgull, el 28 de juny. L’acte ha comptat amb diferents representants de les institucions polítiques de la comarca i a banda de penjar la bandera s’ha llegit el manifest. Un manifest on es reivindica la igualtat de tracte i la no discriminació en el desplegament de les polítiques públiques LGBTIQ+.

La bandera que s’ha penjat a Castell de Mur, un dels llocs més emblemàtics del Pallars Jussà, es pot veure des de diferents punts de la comarca.

El Pallars Jussà es va sumar fa 3 anys a la xarxa SAI, el Servei d’atenció Integral per a persones LGBTIQ+ i des de llavors s’ha treballat per donar resposta a les inquietuds i necessitats dels que ho requereixin.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ