Una vintena de persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre a la plaça dels Herois de Puigcerdà, amb motiu del Dia per l'alliberament del col·lectiu LGTBI. La concentració ha estat convocada a través de les xarxes socials pel nou Ateneu Popular de Cerdanya, que ha volgut sumar-se a aquest dia per donar suport i visibilitat a aquestes persones.

Des de l'Ateneu Popular de Cerdanya han explicat que han nascut amb la voluntat de ser un espai de trobada i que, a banda d'aquesta causa, lluitaran per d'altres.

Durant la concentració s'ha llegit un manifest en favor dels drets del col·lectiu LGTBI.

Per altra banda, una quinzena de treballadores del Consell Comarcal de Cerdanya s'han sumat a la campanya “Fem els cims dels drets LGTBI', pujant fins al Niu de l'Àliga amb el telecabina de l'estació de la Molina. Allà han llegit un manifest i han plantat la bandera des colors de l'arc de Sant Martí. A més, molts pobles cerdans han col·locat la bandera multicolor a la façana de l'ajuntament.

Parlen al vídeo: ZAIDA AZNARES, MEMBRE ATENEU POPULAR CERDANYA - JORDI SERRANO, MEMBRE ATENEU POPULAR CERDANYA