Alp fa un balanç molt positiu de la festa major d'enguany que des de divendres i fins aquest dimarts ha omplert el poble d'activitats per a tots els gustos i edats. L'ajuntament va decidir introduir alguns canvis en la programació, per adaptar-se a les limitacions actuals i també per arribar a més públics, especialment als joves. El plat fort han estat els dos concerts de divendres i dissabte al camp de futbol, a més de l'espectacle infantil de dissabte al matí. Des del consistori s'han mostrat satisfets de poder recuperar la festa major.

Els assistents als concerts i als espectacles han hagut de reservar prèviament l'entrada, per poder així fer un control de l'aforament.

Altres activitats de festa major han estat els partits de futbol femení i masculí, un vermut musical a la plaça major -una novetat d'enguany-, inflables al voltant del poliesportiu o focs artificials. Aquest dimarts, Sant Pere, patró d'Alp, han continuat les propostes amb la missa solemne, ball de gegants i sardanes.

Malgrat les dificultats que han tingut enguany per programar actes festius seguint unes limitacions que s'han anat relaxant, des de l'ajuntament veuen important apostar per aquest tipus de propostes.

El concert d'aquesta tarda a càrrec de l'orquestra Selvatana ha posat punt i final a la festa Major d'Alp.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP