L’ajuntament de la Seu d’Urgell presenta l’agenda d’activitats culturals entre juliol i setembre amb una cinquantena d’actes. Pel que fa al cap de setmana de la festa major, que aquest any tindrà lloc el 28 i 29 d’agost, s’han intentat recuperar les activitats que el 2020 es van haver de suspendre.

El teatre Bona Gent de Quim Masferrer tindrà lloc el dijous 26 i el concert Reggae per xics el dimarts 24 d’agost. Les propostes més destacades han estat el teatre Qüestió de nassos que es realitzarà al carrer els dissabtes i diumenges de juliol, i dues activitats de circ.

Enguany totes les propostes tindran un preu simbòlic d’entre dos i cinc euros per assegurar l’assistència de totes les persones interessades, ja que les activitats seguiran tenint aforament limitat.

La primera activitat començarà aquest dijous amb la Nit Blanca, que també inaugura el programa Insomni. Els concerts tindran lloc a partir de les 20h del vespre a la piscina municipal.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR CULTURA AJUNTAMENT SEU - ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC FESTES AJUNTAMENT SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE SEU D’URGELL