Sort ha recuperat aquest divendres i dissabte la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la covid-19. Aquesta seria l’edició número 10, però com que encara s’ha hagut de fer amb algunes restriccions per la pandèmia, se l’ha batejat com l’edició número 9 i mig. En total, hi han participat 18 formatgeries artesanes d’arreu de Catalunya, moltes del Pirineu.

A banda de Tros de Sort i de l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, l’altre organitzador del certamen és l’Ajuntament de Sort, que destaca la importància de la fira tant per atreure visitants a la localitat com per ajudar al sector.

A banda de la fira també hi ha hagut espectacles musicals, una representació teatral de l’Esperanceta i un tast de formatges.

Parlen al vídeo: JOSEP FONT, ORGANITZADOR I RESPONSABLE DE TROS DE SORT - JOSEP RABASSA, REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE SORT