L’Alt Urgell commemora el 28J, Dia de l’alliberament LGTBIQ+ amb activitats a tota la comarca. La proposta central ha estat la celebració d’un teatre-fòrum durant tot el cap de setmana a la Seu i a Organyà, tot i que també havia de tenir lloc a Oliana ha quedat ajornat per un augment de positius al municipi.

L’acte que ha estat realitzat per l’escola de teatre de la Seu, també ha comptat amb la participació de l’associació Colors de Ponent com a experts en diversitat sexual i de gènere. En l’activitat ha sigut primordial la participació del públic que ha pogut debatre i, fins i tot, actuar.

D’altra banda, el Consell Comarcal està el·laborant un protocol amb la participació dels ciutadans a través de les xarxes socials i també s’ha fet una formació a monitors de casals i colònies.

Aquest dissabte que ve, si les condicions sanitàries ho permeten, es realitzarà un joc a Oliana sobre la realitat LGTBIQ+ per infants de 2 a 12 anys i les seves famílies.

Parlen al vídeo: HECTOR GONZALEZ, PRESIDENT COLORS DE PONENT - JOEL PLA, ESCOLA TEATRE LA SEU - GEMMA GUARDIA, TÈCNICA IGUALTAT CCAU