La Seu Fútbol Club celebra l’ascens a segona divisió amb una rua pels carrers de la Seu després d’acomiadar-se amb l’afició al Camp Municipal Emili Vicente on hi va tenir lloc un petit partit entre els membres de l’equip. S’havia de disputar un últim partit contra el Solsona B, però va quedar suspès per positius de COVID del rival.

Alguns dels jugadors, com Albert Alart, que es retiren aquest any no han pogut disputar l’últim partit, però això no ha impedit acomiadar-se de l’afició i els companys, dels quals en destaca el bon ambient i la familiaritat.

L’objectiu de la Seu per la temporada vinent serà treballar per consolidar-se a Segona Divisió, després de l’esforç de l’equip durant tres anys per aconseguir ser-hi.

L’equip finalitza la temporada 2020 – 2021 en primera posició del Grup 15 de Tercera Catalana amb 38 punts, un total de 12 victòries, 2 empats i 2 derrotes. L’objectiu de la temporada que ve és mantenir-se a segona divisió.

Parlen al vídeo: JORDI SANTACRUZ, ENTRENADOR SEU F.C. - ALBERT ALART, JUGADOR SEU F.C. - PERE OLM, JUNTA DIRECTIVA LA SEU F.C.