L’Escola municipal de Música de Tremp ha tancat les classes d’enguany amb els tradicionals concerts de final de curs, que en aquesta ocasió s’han retransmès per streaming al canal de youtube de l’Ajuntament. A banda, aquesta setmana vinent es durà a terme la Setmana Musical, on hi haurà activitats tant pels alumnes de l’escola de música com altres obertes a tothom.

Així, del dilluns 28 de juny i fins al dilluns 5 de juliol, l’Espai cultural la Lira i el centre cívic Tarraquet s’ompliran de música perquè en puguin gaudir petits i grans. Entre les activitats hi ha tallers i iniciació a diferents instruments musicals, un concert didàctic, el passi del documental Variacions sense Tema sobre Joan Manen i el debat “Una ullada a la cultura pallaresa durant la pandèmia de la Covid-19”, que es farà de forma telemàtica.