El pilot nargoní, Jaume Betriu, ha iniciat el Campionat Mundial d’Enduro a Portugal amb una segona posició en la seva categoria, E3, i una cinquena a la general. Betriu que competeix al mundial amb l’equip olianès WP Éric Augè ha demostrat al manillar de la KTM que s’ha recuperat de les molèsties que el van perjudicar en les primeres proves del nacional.

El primer dia de carrera, segons explica Betriu, es va caracteritzar per trams molt ràpids, passos molt difícils i un terreny complicat que es veia malmès amb el pas dels competidors. El nargoní va tenir bones sensacions amb l’espatlla i el canell que li van permetre pujar el llistó la segona jornada i lluitar en unes especials complicades per la pluja de la nit abans.

El nargoní va finalitzar a només un minut de diferència amb el guanyador, l’australià Wil Ruprecht. Defineix la primera prova del mundial com una jornada rodona i positiva pel que fa a les sensacions amb la moto.

La pròxima cita del pilot ja és aquest cap de setmana, amb una segona prova del Mundial d’Enduro que tindrà lloc a Itàlia. Aquesta nova cita s’espera que sigui semblant a la de Portugal, amb especials molt exigències i enllaços tècnics, tot i que en un terreny molt diferent.