El nou delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, es reuneix avui amb diverses institucions polítiques a la Seu d’Urgell per fer un primer contacte i parlar sobre qüestions de la ciutat i de la comarca de l’Alt Urgell.

La primera reunió ha sigut amb l’ajuntament de la Seu on s’ha trobat amb l’alcalde, Jordi Fàbrega i el vicealcalde Francesc Viaplana. El delegat ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i posteriorment han mantingut una sessió de treball per parlar del projecte d’hospital i el nou model d’atenció a la gent, entre altres temes.

Les visites de Pérez han continuat al Consell Comarcal on s’ha trobat amb la presidenta, Josefina Lladós i el vicepresident Martí Riera per tractar, entre d’altres, la problemàtica de les telecomunicacions en pobles de muntanya com Cava.

El delegat també ha tingut una reunió amb el director de l’Institut per la Promoció i Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran, Pere Porta, per finalitzar aquesta primera ronda de visites a l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, DELEGAT GOVERN ALT PIRINEU I ARAN - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CCAU