A banda de la baixada d’Alàs, que enguany ha estat la gran novetat a l’Alt Pirineu, al Pallars Sobirà i a l’Alta Ribagorça han estat diverses les poblacions que aquesta revetlla de Sant Joan han tornat a baixar falles. Alins, Isil, Boí, el Pont de Suer o Vilaller han estat algunes de les localitats pirinenques que ho han fet. En algunes poblacions, com a Alins, ha estat una baixada simbòlica a per la situació de pandèmia i en altres les ha baixat més gent, però sempre seguint mesures de seguretat per evitar aglomeracions.

En el cas de Vilaller, la situació de pandèmia tampoc ha permès fer el taller de preparació de falles.

En la mateixa línia d’intentar evitar aglomeracions, tots els pobles que baixen falles han fet una crida a que només les anessin a veure els veïns i veïnes de la mateixa localitat.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER