L'empresa de telecomunicacions pirinenca Cadí Telecom farà arribar la xarxa de fibra òptica a tot municipi de Puigcerdà. L'ajuntament de la capital cerdana ha signat un conveni amb l'operador per tal que aquest desplegui el servei al nucli històric i comercial i també a la resta de barris i nuclis. A més, per primera vegada la fibra òptica arribarà al polígon industrial.

Cadí Telecom invertirà mig milió d'euros en portar a terme el desplegament de la xarxa de fibra òptica al municipi per oferir als usuaris una connectivitat de fins als 10 gigabits. Això facilitarà el teletreball i ajudarà que les empreses, d'aquí i de fora, puguin desenvolupar-se al territori.

Des de Cadí Telecom han posat en valor el seu tarannà proper, la qualitat del servei i la seva oferta democràtica de preus, que parteix dels 25 euros Iva Inclòs.

L'ajuntament puigcerdanenc i Cadí Telecom també han acordat que l'empresa ofereixi el servei al mateix consistori, per tal que aquest pugui connectar d'una manera més àgil i segura els diferents equipaments municipals.

A la Seu d'Urgell, Cadí Telecom ja disposa del 80% de la quota de mercat en fibra, el que representa més de 3.000 llars connectades i més de 3.000 usuaris de telefonia mòbil amb banda ampla.

Durant l'estiu s'acabarà de desplegar la xarxa de fibra òptica a Puigcerdà,per tal de començar oferir el servei a principis de setembre. Mentrestant, l'empresa obrirà en els propers dies una botiga al carrer Cerdanya número 6.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR NOVES TECNOLOGIES AJUNTAMENT PUIGCERDÀ - ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - EDUARD NAVARRO, DIRECTOR GENERAL CADÍ TELECOM