Ja estan obertes les inscripcions per assistir als cursos que oferirà la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que tindrà lloc del 13 al 16 de juliol. Serà la 23a edició d'aquesta proposta formativa. Enguany s'ofereixen set cursos, tots presencials, que s'adaptaran a les limitacions sanitàries.

Les temàtiques seran la història, la música, el creixement personal, la Salut, la fotografia i el teatre. Així, doncs, es proposa un monogràfic d'Amadeu Mozart, un taller de fotografia nocturna, les dietes emergents, iniciació al teatre d'improvisació o mindfulnes a la vida quotidiana, entre d'altres. Des de l'organització han explicat que han escollit els cursos que sempre han tingut bona acollida.

Els preus seran populars i es situaran entre els 30 i els 45 euros. Els alumnes residents a Cerdanya tindran preus més econòmics, d'entre 20 i 35 euros.

A banda de la vessant més formativa, la Universitat d'Estiu tornarà a omplir-se d'activitats obertes a tothom, com ara la conferència inaugural, la Nit d'Arts al voltant del Llac de Puigcerdà o la Nit dels Estels a l'estació de la Molina.

Les inscripcions ja es poden fer a la web aucer.org.