Chelsey Perry és l’últim fitxatge del Cadí La Seu, una pivot nord-americana de 22 anys que ha arribat a un acord amb el club per convertir-se en el primer reforç interior del nou equip.

“Em sento molt agraïda per poder judar a Europa per l’equip Cadí La Seu. Només jugar amb l’afició aquest any serà fenomenal i excitant. No puc esperar més per venir i treballar amb l’equip.”

La jugadora va néixer a Tenessee, al poble de Middleton, on va iniciar-se en el bàsquet a l’equip de l’institut, passant a la història per haver aconseguit més de 1.000 punts. La seva etapa universitària va iniciar a Martin on seria guardonada a la Conferència d’Ohio Valley amb el premi a l’atleta femenina de l’any.

Va cridar l’atenció de la Women’s National Basketball Association amb 22,9 punts, 7,2 rebots, 1,8 assistències i 1,7 taps. Aquest passat 15 d’abril l’Indiana Fever la seleccionava en vint-i-sisè lloc al procés per incorporar noves jugadores provinents de col·legis o universitats, també anomenat draft.

Canut destaca l’altura de la jugadora, amb gairebé 1,90 metres, una gran capacitat atlètica i un talent especial per llançar des dels tres punts.

D’altra banda, Laura Peña ha estat convocada per jugar a la selecció estatal espanyola sub-23 de bàsquet 3x3. La base es desplaçarà a Tel Aviv per disputar la Nations League del 28 al 30 de juny

Pel que fa a les renovacions, cal destacar que Gala Mestres ha confirmat la seva continuïtat al club, complirà el seu segon any al Sedis. Bernat Canut ja compta amb set places pel nou Cadí La Seu.

Parlen al vídeo: CHELSEY PERRY, JUGADORA CADÍ LA SEU