L’Orquestra de Cambra Cadí ha organitzat un concert sobre cinema a la Sala Sant Domènec sota la direcció d’Eugeni Sohatskyy. La temàtica va ser dedicada al cinema amb peces musicals de pel·lícules tan reconegudes com Indiana Jones o Star Wars.

L’acte va estar acompanyat per una pantalla on els assistents podien veure imatges de cada film mentre se n’interpretava cada peça musical en una sala que es va quedar completament a les fosques per oferir una experiència completa als assistents.
L’esdeveniment va acollir una seixantena de persones en un acte on la protagonista no va ser la música clàssica, sinó música de diferents èpoques i estils. Aquest concert ja feia temps que l’Associació Orquestra Cadí el volia organitzar, però la pandèmia ho va endarrerir.

L’Orquestra Cadí va ser fundada l’any 2001 a la Seu d’Urgell i ofereix concerts a diferents comarques com l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Berguedà, el Solsonès o el Pallars Sobirà.

Parlen al vídeo: EUGENI SOKHATSKYY, DIRECTOR ORQUESTRA DE CAMBRA CADÍ