L’Ajuntament de la Pobla de Segur promourà aquest estiu el bany en zones properes als rius i llacs, arran de la decisió de mantenir tancada la piscina municipal Camil Cases per les dificultats de mantenir-la oberta en un estiu encara marcat per la COVID-19. Les instal·lacions de la piscina han quedat obsoletes i està pendent d’unes obres de millora per revertir aquesta situació.

Així doncs, enguany es continuarà amb la feina engegada l’estiu passat per habilitar i condicionar aquelles zones més freqüentades pels banyistes.

D’altra banda, i per paliar el tancament de la piscina municipal, l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha arribat a un acord amb el de Talarn per tal que els infants poblatans puguin fer els cursets de natació d’estiu a la piscina d’aquest darrer municipi.

Parlen al vídeo: ELOI TIRVIÓ, REGIDOR DE LA POBLA DE SEGUR