El punt òmnia lliura 87 diplomes pels cursos realitzats aquest 2020 – 2021 al centre cívic de l’Escorxador. En l’acte hi han participat una trentena de persones que han rebut els certificats per haver realitzar alguna de les activitats organitzada per l’entitat.

El Punt Òmnia és un espai d’accés a les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació que vol evitar la fractura digital. Entre altres tallers s’ensenya a utilitzar fulls de càlcul, a navegar per la xarxa, utilitzar el correu electrònic i dispositius com smartphones.
Aquest curs, tot i les restriccions per realitzar tallers a l’aula, s’han pogut fer un total de 27 activitats, tant presencial com telemàticament. Amb el confinament hi ha hagut un augment de la demanda perquè gairebé totes les gestions s’han de realitzar digitalment.

En l’acte s’ha animat als participants a apuntar-se a les diferents activitats que durà a terme el Punt Òmnia durant la Mobile Week a la Seu, del 9 a l’11 de juliol.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA GENT GRAN LA SEU D’URGELL - ESTER COLLADO