El Festival de Música Vila de Rialp arribarà aquest estiu a la 21a edició, amb nou concerts d’estils diversos repartits entre els mesos de juliol, agost i setembre. Entre les propostes, destaquen un concert de gòspel africà a càrrec d’Aba Taano, així com actuacions de Toti Soler i Gemma Humet, Ivon Frontela, els virtusosos russos Yuri Marynov i Alexei Lundin, Guillermo Pastrana i Joel Bardolet o la Swing Pallars Orquestra. Una de les propostes més innovadores, però, serà un concert del grup Manel en un espai singular.

Aquest és l’última edició del festival que dirigirà Josep Sabarich, que passa el relleu a Quim Térmens. El nou director ha destacat la posada en marxa enguany del projecte Ensemble Pyrinée, una formació promoguda des del festival, que pretén fer arribar la música a l’Alt Pirineu durant tot l’any.

Des de l’Ajuntament de Rialp, mentrestant, han agraït l’esforç fet des del festival per potenciar la cultura al Pirineu.

El festival també comptarà amb activitats complementàries, com una exposició de ceràmica feta per Jordi Cuixart, el cicle de cinema Paco Poch o el cicle de conferències “Cultura i pensament”.

Parlen al vídeo: JOSEP SABARICH, PRESIDENT ASSOCIACIÓ RIALP MUSICAL - QUIM TÉRMENS, NOU DIRECTOR FESTIVAL VILA DE RIALP - GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP