Alp es prepara per viure la seva festa Major, la de Sant Pere, que arrencarà divendres al vespre i s'allargarà fins dimarts, coincidint amb la festivitat del seu patró.
El programa d'enguany inclou tot tipus d'activitats gratuïtes, on hi destaquen les propostes musicals. El plat fort seran els concerts: divendres a la nit serà el torn de Lildami i dissabte de Lágrimas de Sangre. Tots dos tindran lloc al camp de futbol. A més, diumenge al migdia es farà un vermut musical i dimarts el concert de l'orquestra Selvatana.
Altres activitats de festa major seran l'espectacle infantil Reagge per Xics de dissabte al migdia, el d'Improshow diumenge a la tarda, inflables, focs d'artifici, sardana, missa o cercavila de gegants.
Per assistir als concerts i als espectacles infantils cal adquirir prèviament les entrades a la web codetiquets.com o bé al mateix ajuntament. Recordem que els aforaments són limitats.