Bona afluència de públic a les activitats de la Festa de Sant Guillem de Llívia, que ha tingut lloc des de divendres i fins diumenge. Ha estat una mena de festa major, ja que la localitat no la va poder celebrar a l'abril, ni tampoc l'any passat per la situació sanitària. Així, doncs, l'ajuntament va decidir fer gran la festa petita de Sant Guillem i traslladar-hi alguns actes de festa major. Malgrat la pluja ha obligat a traslladar algunes activitats al poliesportiu, la resposta dels veïns i veïnes ha estat bona i Llívia ha pogut recuperar l'ambient de celebració, després de més d'un any.

La celebració va començar divendres amb el plat fort: un doble concert d'Hotel Cochambre. Dissabte el matí va tenir lloc l'actuació del grup infantil Xiula al Parc de Sant Guillem. Les sardanes, els inflables i el concert de la Cobla Selvatana s'han fet al pavelló esportiu.

Totes les activitats s'han fet seguint les mesures del Procicat.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA