L'equip 'Únics Cerdanya' del club de bàsquet Llívia-Puigcerdà ha debutat aquest diumenge davant la seva afició. Ha estat també la presentació oficial d'aquest equip, format per persones de la comarca amb diversitat funcional. Després de començar a entrenar la passada tardor, han protagonitzat el seu primer partit amistós contra el CB Llamps.

Familiars i amics dels jugadors han omplert la graderia del pavelló del poliesportiu de Puigcerdà per donar suport a l'equip. També hi han estat present els alcaldes de Puigcerdà, Llívia i Fontanals, així com regidores i regidors cerdans.

El Club de bàsquet Llívia Puigcerdà volia formar un equip on aquest col·lectiu pogués entrenar, aprendre i aprofitar tots els beneficis que aporta aquest esport. Finalment ha nascut 'Únics Cerdanya' format per jugadors de diferents municipis i edats.
El projecte compta amb el finançament i suport de l'Obra Social la Caixa, de diversos ajuntaments cerdans i també algunes empreses locals.

Parlen al vídeo: ALBA OLCINA, COORDINADORA 'ÚNICS CERDANYA' - ROBERTO GARRIGA, JUGADOR 'ÚNICS CERDANYA' - DOMINGO DE LA FUENTE, JUGADOR 'ÚNICS CERDANYA'