L’ajuntament de la Seu d’Urgell col·labora amb el projecte solidari ‘Cruzada por la alegría’ que aquest dimarts enviarà un total de 7 maletes i caixes de material de primera necessitat a l’Hospital Infantil Sur de Santiago de Cuba.

En l’acte de l’entrega de material també hi han participat Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu, Francesc Viaplana, vicealcalde, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Mariam Lamolla i la tècnica del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, Montse Eroles.
Entre el material que s’envia hi ha mascaretes, guants i tubs. Cal destacar que enguany també s’hi fan arribar 170 ulleres graduades personalment per a cada infant.
El responsable del projecte portarà el material fins a Madrid perquè s’envii en avió, tot i que altres anys ha viatjat ell personalment, aquest any per les restriccions de la pandèmia no ho pot fer.

El projecte va nèixer l’any 2007 per un intercanvi de la Penya Barcelonista Urgellenca i la Penya Ladislai Kubala, que és dirigida pel president del Casal Català de Santiago de Cuba.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT ALCALDE DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ SEU D’URGELL - PERE MENTRUIT, IMPULSOR I RESPONSABLE ‘CRUZADA POR LA ALEGRÍA’