La Diputació de Lleida ha presentat aquest matí al castell de Montsonís, a la comarca de la Noguera, la nova campanya d’estiu: Lleida, vola de nou.

La campanya al Pirineu es dona per iniciada aquesta setmana amb la celebració en diverses poblacions de les baixades de falles, la majoria dels allotjament ja han penjat el cartell de complert.

Aquest estiu creuen que els turistes escolliran cases rurals o campings per poder estar més en contacte amb la natura. Tot i la situació de pandèmia el 2020 van augmentar les pernoctacions en turismes rurals, càmpings i apartament turístics.

La Diputació de Lleida es mostra optimista i vol recuperar les dades de 2019, que va tancar amb rècord històric, amb més de mig milió de visitants. Creu que les condicions del territori són les ideals per assolir aquest objectiu.

Amb la campanya Lleida, vola de nou i la realitzada pel Patronat de Turisme ‘Benvinguts a la vosta Lleida, un lloc fet a mida’ es vol donar a conèixer la diversificació d’experiències que ofereix el territori.

Parlen al vídeo: ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA PATRONAT DE TURISME - MARTA CORTINA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ CÀMPINGS LLEIDA - JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT FEDERACIÓ HOSTALERIA LLEIDA - JAUME RAMON, PRESIDENT ASSOCIACIÓ CASES DE TURISME RURAL DE LLEIDA - JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ LLEIDA