Una vuitantena de veïns i veïnes de Llívia s'han concentrat aquest dijous al vespre per protestar contra la instal·lació dels nous radars de velocitat als accessos al municipi. Segons han explicat a aquest mitjà, aquesta setmana han rebut sancions de fins a 100 euros per superar el límit de 40 km/h. Alguns d'ells acumulen fins a deu multes i han perdut 8 punts del carnet de conduir.
El seu malestar ha fet que, a través de les xarxes socials i a última hora, s'hagi convocat una concentració a peu de la carretera, a tocar d'un dels radars. Els veïns asseguren que la mesura és recaptatòria i que només perjudica els lliviencs. Per tot plegat demanen a l'ajuntament que els retiri.

Els concentrats han avançat que protestaran cada dissabte de set a vuit del vespre fins que el consistori els doni una solució.
Recordem que l'ajuntament de Llívia va decidir al febrer instal·lar dos radars de velocitat en els dos sentits de la marxa a l'avinguda Catalunya, després de comprovar que els vehicles circulaven molt per sobre de la velocitat permesa.

Parlen al vídeo: LAURA CUNILL, VEÏNA AFECTADA I PORTAVEU